Відкриття Tetris Hall від KAN- найбільш обговорювана подія тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Відкриття Tetris Hall від KAN- найбільш обговорювана подія тижня

Фондовий ринок
985
19 вересня відбулося відкриття другої черги комплексу Tetris Hall від KAN Development, яка претендує стати самою обговорюваною подією року на ринку нерухомості.
Відкриття Tetris Hall від KAN- найбільш обговорювана подія тижня
3000 гостей, 1600 пляшок шампанського, 200 л вина, 200 л віски, 100 килограмів тунця та 1500 устриць! Але цифри не передають ті емоції та почуття, які наповнювали гостей у цей вечір.
Tetris Hall – це преміальний, інноваційний і ергономічний житловий комплекс. Кожен житель якого буде відчувати себе на висоті, в прямому сенсі цього слова. З вікон і тераси на даху відкривається панорамний вид на центр Києва – Печерськ. Краєвид як з найкращої туристичної листівки: діловий кластер з’єднується з готикою веж Миколаївського костелу, видніються зелені острови скверів і парків, все це об’єднується в унікальну архітектурну мозаїку, яку мешканці комплексу спостерігатимуть кожен день.
Основа концепції Tetris Hall – безкомпромісна якість, бездоганний комфорт і вишуканість в кожній деталі. Елегантна лаунж-зона з роялем, камінним залом і бібліотекою. Дизайнерські іспанські меблі, які закохують в себе з першого погляду і дотику, обробка натуральними матеріалами створюють атмосферу затишку.
Відкриття Tetris Hall від KAN- найбільш обговорювана подія тижня
Tetris Hall руйнує стереотипи про кам’яні багатоповерхові джунглі в центрі гучного мегаполіса – він поєднав у собі стиль сучасного міста, затишок і свіжість природи. Спеціально для своїх жителів KAN створив власний ландшафтний парк площею більше 5000 м.кв. з лісовими зонами і відкритими просторами для відпочинку на свіжому повітрі, терасу на даху веж, приватний кінотеатр, розкішний party-room, BBQ зону, дитячий садок мережі “А +”, спортзал і навіть власний басейн з «морською» водою на даху.
Ще в процесі будівельних робіт на території комплексу було висаджено ексклюзивні дерева з Німецького центру рослин, а бонсай, який прикрашає центральну зону озеленення, формувався понад 20 років, тому гості в день відкриття Tetris Hall опинились в зеленому оазисі та їм не довелося чекати тіні дерев ще кілька років.
У вишуканому та просторому для гостей лунали звуки рояля, який став родзинкою лаунж-зони. Всі бажаючі могли насолодитися дегустацією преміального віскі в зоні party room. А захоплююча вечірка на висоті 90 метрів нікого не залишила байдужим! На даху Tetris Hall гостей чекали BBQ від GoodWine, ігристе від Moet Chandon, шоу повітряних акробатів і виступу божевільних Harley-Davidson.
Відкриття Tetris Hall від KAN- найбільш обговорювана подія тижня
Завершилося все нестримними танцями під виступ Марти Адамчук, Віри Кекелія і хедлайнера свята – приголомшливої NK. Але і KAN вміє дивувати, на чолі з засновником компанії Ігорем Никоновим запалила публіку група співробітників девелопера KAN Voices.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас