Група невідомих осіб за підтримки спецназу поліції прибула до головного офісу ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група невідомих осіб за підтримки спецназу поліції прибула до головного офісу ПриватБанку

Особисті фінанси
15
Як заявила пресслужба ПриватБанку, о 12:00 11 вересня в головний офіс ПриватБанку в Дніпрі прибула група осіб за підтримки спецназу поліції для проведення обшуку за ухвалою Жовтневого районного суду міста Дніпра. Ухвалу суду було видано в понеділок, 09.09.2019, підставою стало нібито перевищення посадовими особами банку своїх повноважень під час укладення договорів з провідними міжнародними та українськими рекрутинговими та консалтинговими компаніями.
Також викликає стурбованість, що під обґрунтуванням нібито «незаконності» залучення рекрутингових компаній районний відділ поліції, поліція області та місцева прокуратура намагається вилучити всі документи, пов’язані з юридичним захистом банку.
ПриватБанк здійснює свою діяльність відповідно до законодавства України та співпрацює з правоохоронними органами, у тому числі своєчасно надає документи за рішенням судів. Проведення оперативних заходів з примусового вилучення декількох документів із залученням невиправданої кількості спецназу поліції та невідомих осіб банк розцінює як тиск і перешкоду нормальній роботі офісу.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас