Україна отримала понад 6 млн євро для контролю харчових продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримала понад 6 млн євро для контролю харчових продуктів

Казна та Політика
214
Європейський Союз надав Україні понад 6 млн євро фінансової допомоги в рамках проекту “Удосконалення систем контролю безпеки харчових продуктів в Україні”.
“Проект, бюджет якого становив понад 6 млн євро, впроваджувався з березня 2014 р. по вересень 2019 р., офіційно завершив свою роботу”, – зазначають у Держпродспоживслужбі України.
Згідно з інформацією служби, за цей період Україна отримала від Європейського Союзу модернізоване лабораторне та IT-обладнання, а також спеціальне програмне забезпечення на суму понад 2,5 млн євро.
“З початку діяльності Проекту фахівці Держпродспоживслужби і експерти проекту провели колосальну роботу. Наші інспектори пройшли цілу низку навчань, семінарів, конференцій з питань харчового законодавства, як на центральному рівні, так і в регіонах, ми ввели систему дистанційного навчання. Крім того, завдяки Проекту Держпродспоживслужба серйозно поліпшила своє програмне забезпечення, що дозволяє нам працювати за сучасними стандартами, і це формує досить оптимістичний погляд у майбутнє”, – заявив глава служби Володимир Лапа.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас