SME Hub: реєстрацію на семінар у Львові відкрито — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SME Hub: реєстрацію на семінар у Львові відкрито

Особисті фінанси
42
Шановні клієнти-підприємці, Райффайзен Банк Аваль та проект Unlimit Ukraine запрошують вас приєднатися до спільної унікальної освітньої платформи для підприємців — SME Hub.
SME Hub — інтенсивна освітня програма, яка дає можливість власникам малого бізнесу безкоштовно отримати необхідні знання та практичні навички для успішного ведення бізнесу в Україні та за кордоном від професійних бізнес-практиків із великих корпорацій.
Платформу створено з метою забезпечення доступу до знань про сучасні дієві бізнес-інструменти для представників малого бізнесу України.
Реєстрацію на перший семінар, який пройде 3 жовтня у Львові в готелі Reikartz Dworzec (вулиця Городоцька, 107), уже відкрито!
Ми пропонуємо обговорити тему «Сучасний digital маркетинг у системі продажів» разом із провідним бізнес-тренером, CEO Citrine DMA та засновницею Instaschool Ukraine Оленою Ткачук.
У програмі заходу:
• 09:30 – Реєстрація учасників.
• 10:00 – Відкриття заходу, вітальне слово від Райффайзен Банку Аваль.
• 10:15 – Лекція «Сучасний digital маркетинг у системі продажів».
• 12:00-12:15 – Перерва на каву.
• 14:15 – Завершення події.
Кілька правил: До участі запрошуються представники малого та середнього бізнесу. Оскільки під час зустрічі ви будете знайомитися з великою кількістю людей, при собі бажано мати близько 100 візитних карток.
Поспішайте зареєструватися вже сьогодні, адже кількість місць обмежена. Зверніть увагу – попередня реєстрація обов’язкова.
Для реєстрації перейдіть за посиланням https://eba.com.ua/event/unlimit-ukraine-sme-hub-2019-09-16-18-34
Чекаємо вас на SME Hub – отримуйте знання та ідеї, які допоможуть покращити ваш бізнес та відкрити нові шляхи для розвитку.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас