Ще одна компанія Коломойського виплатить борг за кредитами ПриватБанку - НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна компанія Коломойського виплатить борг за кредитами ПриватБанку - НБУ

Фондовий ринок
2981
18 вересня 2019 року Центральний апеляційний господарський суд затвердив мирову угоду між Національним банком України та ТОВ «Арлан», що є майновим поручителем за кредитними зобов’язаннями АТ КБ «Приватбанк».
Про це повідомила прес-служба Нацбанку.
ТОВ «Арлан» виступило ініціатором укладення мирової угоди і взяло на себе зобов’язання погасити заборгованість ПриватБанку за кредитом рефінансування в сумі, що дорівнює ринковій вартості іпотечного майна, на яке Національний банк звертав стягнення в цьому судовому процесі.
Нагадаємо, у травні 2018 року Національний банк подав до Господарського суду Дніпропетровської області позовну заяву про звернення стягнення на нерухоме майно, що належить ТОВ «Арлан». Це майно було передано в іпотеку як забезпечення зобов’язань АТ КБ «Приватбанк» за кредитом рефінансування.
13 лютого 2019 року Господарський суд Дніпропетровської області задовольнив позов Національного банку до вказаної компанії, проте це рішення було оскаржене відповідачем у суді апеляційної інстанції.
Це вже другий приклад вирішення судового спору з майновим поручителем за кредитними зобов’язаннями АТ КБ “Приватбанк” через укладання мирової угоди.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас