СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих страхових платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих страхових платежів

Особисті фінанси
41
Як засвідчили рейтинги впливового профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку страхування. Так, за результатами І півріччя компанія увійшла до числа найкращих з кращих страховиків країни за всіма показниками.
Зокрема, Страхова група «ТАС» очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової автоцивілки та традиційно увійшла в «десятку» найбільших компаній на ринку КАСКО. Крім того, СГ «ТАС» виборола почесне «срібло» на ринку добровільної «автоцивілки», «перестрибнувши» за рік одразу дві сходинки у відповідній рейтинговій таблиці.
Втім, не лише в галузі автострахування Страхова група «ТАС» за результатами І півріччя досягла вагомих успіхів. Так, компанія посіла п’яту позицію в рейтингу страховиків, що працюють в галузі туристичного страхування. Увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків СГ «ТАС» і на ринку авіаційного страхування, а також стала сьомою на ринку страхування на випадок хвороби.
Крім того, Страхова група «ТАС» порівняно з результатами І півріччя минулого року покращила свої позиції на ринку страхування сільськогосподарської продукції, де за підсумками роботи в січні – червні посіла восьме місце, тоді як рік тому посідала десяте.
Піднялася в рейтинговій таблиці компанія і за показником обсягів продажів договорів страхування від вогню та вогневих ризиків: якщо рік тому СГ «ТАС» була тринадцятою у відповідному рейтингу, то цього року увійшла в ТОП-10 страховиків, що працюють у вказаному сегменті.
Залишається додати, що за обсягом чистих премій Страхова група «ТАС» посіла третє місце на ринку, за обсягом виплат – четверте, тоді як рік тому була п’ятою.
На одну сходинку в рейтинговій таблиці піднялася СГ «ТАС» і за обсягом страхових резервів – наразі компанія посідає за вказаним показником четверте місце. Водночас за розміром власного капіталу компанія за результатами І півріччя посіла третє місце на ринку, тоді як рік тому посідала шосте. А ось обсяг гарантійного фонду забезпечив СГ «ТАС» перше місце у відповідній рейтинговій таблиці – при тому що ще рік тому компанія була четвертою за даним показником.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас