Xiaomi показала флагманський смартфон з підтримкою 5G (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi показала флагманський смартфон з підтримкою 5G (фото)

Технології&Авто
1190
Компанія Xiaomi продовжує готуватися до великого заходу 24 вересня. Як це вже стало традицією, основну інформацію про свої головні новинки китайський виробник розкриває сильно заздалегідь в численних тизерах.
Так відбувається і зараз. На заході очікується анонс смартфонів Mi 9 Pro 5G і Mi Mix Alpha, раніше відомого за чутками як Mi Mix 4.
Xiaomi вже опублікувала в китайській соціальній мережі постер, на якому Mi 9 Pro 5G видно в хорошій якості. Правда, тільки з задньої сторони. Смартфон продемонстрований в білому варіанті корпусу з переливається фактурою. Підпис свідчить, що це саме Mi 9 Pro 5G.
Xiaomi показала флагманський смартфон з підтримкою 5G (фото)
Також виробник підкреслює, що назва дуже підходить до смартфону і що він отримає «системне поліпшення всіх аспектів», а не тільки підтримку 5G.
Компанія не надто багато розсекретила цим постером, оскільки дизайн збігається зі звичайним Mi 9, що з дебютував на початку року, а зміни у нього відбулися, скоріше, внутрішні, а не зовнішні.
Смартфону приписують такі поліпшення, як MIUI 11, швидка бездротова зарядка потужністю 30 Вт, оптична стабілізація камери, екран 2К, акумулятор ємністю 4000 мА·год.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас