"Кредобанк" працевлаштовує студентів та випускників вищих навчальних закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" працевлаштовує студентів та випускників вищих навчальних закладів

Особисті фінанси
78
До участі у цьогорічному сезоні програми зголосилися 165 студентів, які заповнили анкети для відбору. За підсумками вступного тестування до другого етапу конкурсу було відібрано 50 студентів, з яких і було обрано учасників нинішньої програми. Тривалість програми — 10 місяців, протягом яких учасники мають пропрацювати у трьох різних департаментах банку. Цьогоріч можливості працевлаштування студентів надали 10 департаментів головного офісу «Кредобанку».
«Завдяки програмі «Абсольвент» «Кредобанк» став привабливою можливістю початку професійної кар’єри для молодих людей, які не мають досвіду роботи та прагнуть знайти своє перше робоче місце в житті. За три попередніх сезони програма дала можливість випробувати себе у банківській сфері більш як 100 студентам, причому більшість із них залишилися працювати в банку на постійній основі», — говорить директор Департаменту управління персоналом АТ «Кредобанк» Олена Скиба.
Програма працевлаштування студентів та випускників вищих навчальних закладів «Абсольвент» розпочала свою роботу в «Кредобанку» в 2016 році. В її рамках у банку було створено 25 вакансій спеціалістів, не прив’язаних до конкретного департаменту чи процесу. У 2018 році 12 учасників програми були достроково працевлаштовані в банку на постійній основі. Окрім того, за 2017 рік «Кредобанк» став першим робочим місцем для 87 молодих людей, або 14% від загальної кількості працевлаштованих протягом року.
Програма «Абсольвент» була створена на виконання зобов’язань, узятих банком у рамках Українського пакту заради молоді – 2020, який «Кредобанк» підписав у квітні 2016 року. Український Пакт заради молоді-2020 — це продовження загальноєвропейської ініціативи. 17 листопада 2015 року у Брюсселі бізнес-лідери підписали Європейський Пакт заради молоді – документ, який має на меті ліквідувати проблему безробіття європейської молоді, виконуючи поставлені цілі: 100 000 нових місць стажування та роботи для молоді, 10 000 партнерств бізнесу та освітніх закладів, Національні плани дій у кожній країні ЄС. Ця ініціатива має підтримку Європейського парламенту, Європейської комісії, Європейської ради та короля Бельгії.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас