Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу

Особисті фінанси
34
Райффайзен Банк Аваль спільно з Європейською Бізнес Асоціацією започатковують освітню платформу для підприємців – SME Hub – у межах проекту Unlimit Ukraine.
Платформу створено з метою забезпечення доступу до знань про сучасні дієві бізнес-інструменти для представників малого бізнесу України.
SME Hub – інтенсивна освітня програма, яка надає можливість власникам малого бізнесу безкоштовно отримати необхідні знання та практичні навички для успішного ведення свого бізнесу в Україні та за кордоном від професійних бізнес-практиків із великих корпорацій.
Усього в рамках програми заплановано п’ять лекцій для представників малого бізнесу в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Одесі.
У Києві, Львові та Харкові обговорюватимуть питання сучасного digital-маркетингу в системі продажів за участю провідного бізнес-тренера Олени Ткачук, голови правління компанії Citrine DMA та засновниці Instaschool Ukraine. А в Одесі та Дніпрі учасники разом із Ніною Бец, провідним спеціалістом податкової практики юридичної компанії «Ілляшев та Партнери», будуть розбиратися з актуальними питаннями оподаткування ФОП, що стосуються сфери малого та середнього бізнесу.
Запрошуємо представників МСБ долучитися до цього освітнього марафону в різних містах.
Чекаємо вас на SME Hub у пошуку знань та ідей, які дозволять відкрити нові інструменти та опанувати потрібні знання для розвитку та просування вашого бізнесу.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас