СГ "ТАС" посіла друге місце на ринку автострахування України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" посіла друге місце на ринку автострахування України

Особисті фінанси
23
За підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку автострахування – як за скупною сумою платежів, залучених за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та КАСКО, так і за обсягом виплачених страхових відшкодувань за ними.
Так, протягом шести місяців СГ «ТАС» зібрала за вказаними договорами сумарно 638960 тис. грн платежів, що становить 8,9% від загального обсягу ринку автострахування України.
В цілому вітчизняними страховиками впродовж січня – червня 2019 року за договорами автострахування було залучено 7,2 млрд грн платежів – це на 21% більше, аніж протягом звітного періоду минулого року. При цьому, якщо загалом по ринку порівняно з І півріччям минулого року обсяг продажів КАСКО збільшився на 24,5%, то в СГ «ТАС» цей показник склав 48,3%. Водночас приріст продажів обов’язкової «автоцивілки» по ринку був зафіксований на рівні 11,2%, тоді як в СГ «ТАС» – на рівні 29,1%.
Відповідно, обсяги продажів «Зеленої картки» по ринку збільшилися на 36,2% – в СГ «ТАС» цей показник склав 47,1%. Отже, як свідчить статистика, наразі СГ «ТАС» за темпами збільшення обсягів продажів значно перевищує середньоринкові показники.
В І півріччі поточного року вітчизняними страховиками було виплачено за укладеними договорами автострахування 3,3 млрд грн – це на 11,1% більше, аніж протягом січня – червня 2018 року. При цьому частка СГ «ТАС» в загальному портфелі виплат склала 8,45%: за вказаний період за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО компанією було відшкодовано 279008 тис. грн. Примітно, що за показником приросту виплат СГ «ТАС» також суттєво випереджає ринок. Так, якщо в цілому по ринку виплати за договорами КАСКО збільшилися на 13,4%, то в СГ «ТАС» – на 74,7%. В свою чергу, приріст відшкодувань за «автоцивілкою» по ринку склав 10,4%, тоді як в СГ «ТАС» – 49,6%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас