В серпні СГ «ТАС» виплатила за полісами ОСЦПВ та КАСКО 35,07 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В серпні СГ «ТАС» виплатила за полісами ОСЦПВ та КАСКО 35,07 млн грн

Особисті фінанси
36
Протягом третього літнього місяця Страхова група «ТАС» лише за полісами обов’язкової «автоцивілки» виплатила потерпілим 21,45 млн грн відшкодувань. Водночас обсяг виплат за договорами страхування наземного транспорту склала 13,62 млн грн.
Саме на договори КАСКО припали й найбільші виплати компанії за місяць.
Зокрема, понад 640 тис. грн СГ «ТАС» виплатила власникові автомобіля Mercedes GL450, пошкодженого в результаті аварії, що сталася на Житомирщині. Водій застрахованої за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» автівки, рухаючись головною дорогою, не помітив, що з провулку виїжджає мінівен VW, та не встиг вчасно загальмувати. В результаті зіткнення було суттєво пошкоджено обидві машини. Так, збитки власника GL450, за висновком експертизи, склали 646273 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором страхування і виплатила СГ «ТАС» своєму клієнтові.
За договором ЄвроКАСКО 5 зірок» було застраховано і Lexus RX, за викрадені деталі з якого СГ «ТАС» в серпні виплатила страхове відшкодування в розмірі 413474 грн.
Подія, яку згодом було визнано страховою, сталася в Одесі. На стоянку, де страхувальник СГ «ТАС» залишив свій позашляховик, вночі проникли невстановлені зловмисники та за лічені хвилини відкрутили бампер та витягли обидві передні блок-фари з застрахованого автомобіля.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та оперативно виплатила клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.
До переліку найбільших в серпні виплат СГ «ТАС» також увійшло відшкодування в сумі 223599 грн, що було перераховано власникові вантажного автомобіля Scania P. Інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, стався на Волині. На кабіну вантажівки, яка рухалася вулицею, абсолютно несподівано для водія щось впало. Як з’ясувалося, неочікуваного удару «завдав» тролейбус, який їхав поряд: в нього злетіли струмоприймачі, пошкодивши лакофарбове покриття кабіни Scania P і передній бампер.
СГ «ТАС», вивчивши обставини справи, оперативно врегулювала страховий випадок, перерахувавши власникові вантажівки належне відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, тим самим забезпечивши максимально швидкий ремонт автомобіля. Авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас