IBI-Rating підвищило Банку Форвард кредитний рейтинг до рівня uaA- з прогнозом «стабільний» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBI-Rating підвищило Банку Форвард кредитний рейтинг до рівня uaA- з прогнозом «стабільний»

Особисті фінанси
29
Українське рейтингове агентство IBI-Rating підвищило Банку Форвард кредитний рейтинг до рівня uaA- з прогнозом «стабільний».
Як повідомляється у релізі агентства, підвищення рівня кредитного рейтингу Банку Форвард обумовлено достатніми показниками капіталізації, покращенням показників ефективності діяльності (що сприяє нарощенню отриманого фінансового результату), достатніми показниками ліквідності, прийнятною збалансованістю активів і пасивів за строками до погашення, а також диверсифікацією клієнтського кредитного та депозитного портфелів за основними контрагентами. Позитивному фінансовому результату сприяло зокрема нарощування обсягів продажів споживчих кредитів та кредитних карток, збільшення точок продажу, розвиток дистанційних каналів залучення та обслуговування клієнтів.
Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від Банку Форвард, в тому числі: фінансова звітність за 2016-2018 рр. та І півріччя 2019 року, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас