У держкомпанії «Укргазвидобування» проходять обшуки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У держкомпанії «Укргазвидобування» проходять обшуки

Казна та Політика
422
Співробітники Генеральної прокуратури України, Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України проводять обшуки в апараті управління найбільшої в Україні державної газовидобувної компанії «Укргазвидобування» і газопромисловому управлінні «Полтавагазвидобування», повідомили в компанії.
«Укргазвидобування» повідомляє про те, що станом на ранок 11 вересня 2019 в апараті управління «Укргазвидобування» та ГПУ «Полтавагазвидобування» здійснюються обшуки органами Генеральної прокуратури України, Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України», – сказано в повідомленні.
Наголошується, що зі свого боку співробітники компанії співпрацюють з представниками правоохоронних органів і надають всю необхідну документацію.
Відзначимо, «Укргазвидобування» – найбільша газовидобувна компанія України, частка якої в загальному обсязі видобутку вуглеводнів в країні становить 70%.
До складу компанії входять 4 газопромислові управління: “Шебелинкагазвидобування”, “Полтавагазвидобування”, “Харківгазвидобування” та “Львівгазвидобування”. 100% акцій компанії належать НАК «Нафтогаз України».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас