Прокуратура повідомила про підозру в розтраті майже 1 млн грн директору одного з підприємств "Укроборонпрому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура повідомила про підозру в розтраті майже 1 млн грн директору одного з підприємств "Укроборонпрому"

Кримінал
205
Військова прокуратура Сумського гарнізону повідомила про підозру в розтраті майже 1 млн грн з держбюджету директору державного підприємства “Державний науково-дослідний інститут хімічних продуктів”, що входить до складу держконцерну “Укроборонпром”.
Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, Міністерству оборони було спрямовано понад 917 тис. грн, які призначалися на виконання державного оборонного замовлення з виготовлення озброєння для ЗСУ.
“Військовою прокуратурою Сумського гарнізону повідомлено про підозру директору ДП “Державний науково-дослідний інститут хімічних продуктів”, який входить до складу ДК “Укроборонпром” і директору приватного товариства в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України”, – сказано в повідомленні.
Зазначається, що зараз тривають подальші слідчі (розшукові) дії зі встановлення всіх обставин скоєння злочину та інших осіб, причетних до його скоєння.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас