Xiaomi представила брелок для пошуку речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила брелок для пошуку речей

Технології&Авто
2767
Компанія Xiaomi анонсувала компактний брелок з функцією пошуку. Девайс синхронізується зі смартфоном по Bluetooth, і коли ви забуваєте якусь річ, до якої він прикріплений, відразу надсилає повідомлення на смартфон.
За допомогою Heli Search Object Finder користувач може буквально “подзвонити ключам”.
У аксесуарі встановлений мініатюрний динамік. У фірмовому додатку є можливість пошуку пристрою, до якого прикріплений брелок за допомогою відсилання звукового повідомлення.
Працює гаджет і в зворотному напрямку. Якщо власник забув річ на столі, то при віддаленні від предмета на смартфон тут же прийде повідомлення.
Heli Search Object Finder зручний і тим, що при загубленні будь-якої речі людина, яка її знайшла, може відсканувати розташований на тильній стороні корпусу QR-код і знайти власника.
Єдина кнопка на пристрої дозволяє використовувати його і в якості пульта дистанційного керування смартфоном. Така функція стане в нагоді, наприклад, для фотографування.
Вартість брелока становить 14 доларів (близько 350 гривень) за комплект з трьох одиниць, тобто один Heli Search Object Finder обійдеться трохи більше ніж в 4,5 долара (близько 115 гривень).
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас