В Україні змінився порядок продажу майна банків, що ліквідуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні змінився порядок продажу майна банків, що ліквідуються

Казна та Політика
856
В Україні 4 вересня цього року набрали чинності зміни до Положення щодо організації продажу майна банків, що ліквідуються.
Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.
Що змінилося:
  • Протокол, сформований за результатами аукціону центральною базою даних, автоматично буде публікуватися в електронну торгову систему.
    На вимогу переможця електронного аукціону, банк зобов’язаний підписати сформований центральною базою даних та опублікований в електронній торговій системі протокол електронних торгів, за результатами яких був визначений такий переможець, та передати підписаний протокол відповідному переможцю торгів (або оператору електронного майданчика).
  • Необхідною умовою підписання договору купівлі-продажу є здійснення переможцем відкритих торгів повної оплати коштів за лот та надходження такої повної оплати на рахунок відповідного банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування протоколу електронного аукціону, що на два дні, менше ніж раніше.
Відповідні зміни вже внесено до Регламенту роботи електронної торгової системи щодо організації та проведення відкритих торгів з продажу активів банків, що виводяться з ринку, та банків, що ліквідуються, та Регламенту роботи електронної торгової системи для проведення електронного аукціону, який складається з автоматичного покрокового зниження початкової ціни лота, етапів подання закритих цінових пропозицій та цінової пропозиції для продажу активів (майна) банків, що виводяться з ринку або ліквідуються.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас