Honda представила свій перший серійний електромобіль (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda представила свій перший серійний електромобіль (фото)

Технології&Авто
2315
Компанія Honda представила свій перший серійний електричний автомобіль під назвою Honda e.
Публічний дебют новинки відбувся на автосалоні у Франкфурті.
Машина вже зовсім скоро надійде в продаж в Європі за ціною від 29 тис. євро. Наразі Honda вже оголосила про старт прийому замовлень на електромобіль.
Автомобіль отримав електродвигун, який встановлюється на задній осі. Новинка оснащується акумулятором ємністю 35,5 кВт·год: завдяки їй без підзарядки машина може проїхати до 220 км. Комплект літій-іонних батарей з рідинним охолодженням сумісний з системою швидкої зарядки, яка може поповнити запас акумуляторів з нуля до 80% за півгодини.
Honda представила свій перший серійний електромобіль (фото)
Дизайн моделі практично не відрізняється від концепту під назвою Urban EV, який був продемонстрований публіці ще два роки тому. Новинка отримала «заховані» в стійках дверні ручки, а роль приладової панелі виконують п’ять дисплеїв. Окремий екран відповідає за роботу інформаційно-розважальної системи, який призначається як для водія, так і для пасажирів.
Honda представила свій перший серійний електромобіль (фото)
Крім цього, новинку обладнали особливим інтелектуальним персональним асистентом Honda Personal Assistant. Водієві доступні камери заднього виду, система допомоги при паркуванні і нова аудіосистема. Штучний інтелект здатний навчати і розпізнавати голосові команди.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас