СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 страховиків за швидкістю врегулювання з ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 страховиків за швидкістю врегулювання з ОСЦПВ

Особисті фінанси
54
Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за І півріччя.
Згідно з даними МТСБУ, за перші шість місяців поточного року вітчизняними страховиками було оформлено загалом понад 4 млн полісів ОСЦПВ. При цьому сукупна сума отриманих за ними страхових платежів сягнула 2,4 млрд грн.
Водночас обсяг страхових відшкодувань за полісами «авцивілки» склала понад 1,2 млрд грн, з яких більш ніж 202 млн грн було виплачено за страховими випадками, врегульованими за європротоколами.
Середній термін врегулювання страховиками вимог за шкоду, заподіяну майну, за результатами І півріччя склав 89 днів з дати ДТП (для вимог, врегульованих в термін до 365 днів). При цьому частка вимог, які було врегульовано в термін до 90 днів, в цілому по ринку склала 69%.
В свою чергу, Страхова група «ТАС», за даними МТСБУ, традиційно увійшла до ТОП-5 страховиків, які найшвидше врегульовують збитки за полісами «автоцивілки», – впродовж 61 дня з дати ДТП.
Оперативність врегулювання збитків та високий рівень задоволеності клієнтів якістю сервісу, який надає компанія, засвідчив й «світлофор» МТСБУ – за показниками «Загальна оцінка діяльності», «Якість врегулювання збитків» та «Рівень скарг від потерпілих» Страхова група «ТАС» отримала найкращі оцінки, що забезпечило їй заслужене місце в «зеленому секторі».
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» наразі є безперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки» – як за обсягом залучених платежів, так і за сумою виплат.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас