Понад 100 000 карток Mastercard «задизайнили» клієнти ПриватБанку у цифрових гаманцях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 100 000 карток Mastercard «задизайнили» клієнти ПриватБанку у цифрових гаманцях

Особисті фінанси
51
Найбільш популярними дизайнами для карток стали зображення з «Люди Ікс: Темний Фенікс», символікою UEFA, галереї KyivPride, поп-зірками Олегом Винником та Іриною Білик і патріотичною тематикою
За три місяці з моменту запуску унікального сервісу від ПриватБанку та Mastercard, який дозволяє встановлювати креативну обкладинку на оцифровану платіжну картку, новий дизайн отримали 116 000 карток у різних цифрових гаманцях. Більше 100 000 клієнтів «задизайнили» свої картки, і щодня «аватари» на оцифровані картки встановлюють близько тисячі користувачів.
Найпопулярнішими стали дизайни з героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс» (X-Men: Dark Phoenix) — такі віртуальні обкладинки встановили 56 000 разів. Велику кількість прихильників також здобули дизайни з галереї UEFA, їх вже встановили на понад 24 000 карток. Поява футбольної тематики серед обкладинок для карток зумовлена значним інтересом українців до цієї гри. Ще у 2018 році результати дослідження Mastercard напередодні UEFA Champions League Final Kyiv 2018 показали, що 39% українців активно цікавляться футболом. Наразі у колекції UEFA доступні 5 дизайнів, які вболівальники можуть завантажити у період проведення матчів UEFA Champions League 2019/20.
Також серед найбільш популярних колекцій карткових «аватарів» — обкладинки із символікою KyivPride, патріотичною тематикою та зображеннями поп-зірок Олега Винника й Ірини Білик. Mastercard та ПриватБанк продовжують поповнювати галереї віртуальних дизайнів для карток новими тематичними зображеннями. Сьогодні користувачам доступні загалом 13 колекцій «аватарів»: музичні, патріотичні, фестивальні тощо.
«Ми раді запуску цього креативного та інноваційнго проекту з нашим багаторічним партнером ПриватБанком. Сервіс «аватарів» для карток у цифрових гаманцях є ексклюзивним не лише для українців, а й для світового ринку. Персоналізація обкладинок картки — унікальна послуга, яка стрімко набуває популярності серед прихильників безготівкового стилю життя, про що свідчать результати запуску сервісу. Прості, легкі та безпечні безконтактні оплати зі смартфоном тепер не лише роблять процес розрахунку зручним, а й додають до нього емоцій та самовираження», — розповіла Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.
Зі зростанням популярності оплат зі смартфоном персоналізовані обкладинки оцифрованих карток стають все більш актуальними – сьогодні вже кожна друга безконтактна транзакція з карткою ПриватБанку здійснюється за допомогою діджитал гаманців. Також після запуску галерей з тематичними дизайнами на 9% зросла кількість користувачів, які вперше розрахувалися карткою за допомогою цифрового гаманця.
«Ми завжди мріяли, щоб дизайн наших карток подобався кожному клієнту, проте, поки що індивідуальне виробництво та перевипуск звичайної картки є процедурою не дуже швидкою. Тому ми у ПриватБанку вирішили зробити так, щоб користувачі цифрових гаманців змогли змінювати дизайн картки за власним бажанням у будь-який час. Так і народився проект діджитал «скінів» для карток, який ми реалізували першими у світі завдяки партнерству з Mastercard. Сьогодні змінювати імідж власної картки у цифровому гаманці за настроєм або іншими вподобаннями можуть всі користувачі карток ПриватБанк Mastercard, ми поповнюємо галерею дизайнів новими обкладинками, а українські дизайнери навіть беруть участь у конкурсах, щоб увійти до галереї», — зазначила заступник керівника Напрямку роздрібних продажів ПриватБанку Аліна Онищенко.
Нагадуємо, що скористатися новим функціоналом можуть держателі будь-яких карток Mastercard від ПриватБанку, які додано у NFC цифровий гаманець. Для цього потрібно переконатися, що додаток Privat24 на смартфоні оновлено до останньої версії. Після цього у розділі «Меню карток» зайти в підпункт «Дизайн картки» та обрати один із доступних віртуальних дизайнів. Послуга встановлення дизайну картки в цифрових гаманцях є безкоштовною.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас