Як вступити до престижного британського університету University of Bristol — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як вступити до престижного британського університету University of Bristol

Особисті фінанси
594
Університети Великої Британії. University of Bristol
Заснований в 1876 році, University of Bristol – один з лідируючих університетів Великої Британії, який має репутацію інноваційного з часу свого заснування. В університеті навчається більше 20 000 студентів із більш ніж 150-ти країн світу. Університет є членом групи Рассел, до якої входять провідні дослідні навчальні заклади Британії, які поєднують кращі уми світової спільноти. З університетами пов’язані 13 лауреатів Нобелівської премії, в університеті працюють 40 членів Королівської спільноти, 13 членів Британської Академії, 10 членів Королівської інженерної академії. Одним із ректорів університету був колишній прем’єр-міністр Великобританії Сер Уінстон Черчиль. Згідно рейтингу QS World University Rankings 2020 університет входить у список кращих 50 університетів світу. Згідно рейтингу Times Higher Education 2019 університет входить в топ-30 університетів Європи та топ-10 британських університетів.
Як вступити до престижного британського університету University of Bristol
Брістольський університет займає провідні позиції в національних рейтингах британських університетів The Complete University Guide та Guardian по спеціальностям у сфері інженерії, комп’ютерних наук, фармацевтики, анатомії та фізіології, бізнесу, соціології, права, географії та наук про навколишнє середовище, соціальної політики та управління.
Згідно з даними дослідницької компанії High Fliers університет входить в топ-10 британських університетів, випускники яких найбільш затребувані провідними роботодавцями. Згідно з даними Міністерства освіти Великої Британії випускники Брістольського університету є одними із найбільш оплачуваних випускників у Великобританії через три роки після закінчення університету.
Як вступити до престижного британського університету University of Bristol
Як українському випускнику школи вступити до англійського університету University of Bristol
Для вступу в Брістольській університет випускнику української школи необхідно пройти підготовчу програму до бакалаврату Foundation, яка доповняє необхідний додатковий рік у різниці освітніх систем України та Великобританії. Додатково програма надає підготовку з англійської мови, академічним предметам та навичкам навчання в університеті.
Foundation проводиться в Лондонському коледжі Kaplan (Kaplan International College London).
Підготовка проводиться за такими напрямами:
  • Foundation Certificate for Business, Law and Social Sciences (підготовка за спеціалізаціями бізнес, право, соціальні науки)
  • Foundation Certificate for Science and Engineering (підготовка за спеціалізаціями інженерні науки, комп’ютерні науки, природничі та точні науки).
За умови успішного закінчення програми студенти гарантовано вступають до Брістольського університету на одну із більш ніж 200 спеціальностей (від інженерії до філософії).
Тривалість програми підготовки залежить від поточного рівня володіння англійською мовою у майбутнього студента та стандартно складає 2 навчальних семестри. Програми підготовки починаються декілька разів на рік.
Окрім того, що University of Bristol є університетом світового рівня, саме місто Бристоль – чудове для життя. The Sunday Times назвав його «Кращим містом для життя у Великобританії» в 2017 году, Financial Times – «Європейським регіоном майбутньог»о, а британська авторська музична спільнота – самим музичним містом у Великобританії. У 2018 році Бристоль зайняв 11-е місто в рейтингу самих крутих міст світу згідно з «Cool list» National Geographic Traveller. Місто добре відоме як центр творчості та мистецтва з процвітаючою економікою, яка заснована на таких галузях як цифрові медіа, технології, електроніка та аерокосмічна інженерія.
Як вступити до престижного британського університету University of Bristol
Запрошуємо на консультацію щодо вибору програми та вступу в Брістольський університет в офіційне представництво Kaplan International в Україні – компанію Unimind:
+38 097 797 35 79
welcome@unimind.com.ua
www.unimind.com.ua
Unimind, 15 років досвіду в галузі освіти за кордоном
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас