Nike представила кросівки, які шнуруються по голосовій команді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nike представила кросівки, які шнуруються по голосовій команді

Технології&Авто
3811
Компанія Nike представила кросівки Adapt Huarache з підтримкою фірмової технології FitAdapt, яка дозволяє взуттю самостійно затягувати або ослабляти шнурки завдяки моторам, вбудованим в неопренові підошви.
Скористатися функцією автозатягування шнурків можна натиснувши кнопку на кросівках або через фірмовий додаток Nike Adapt. Завдяки цій програмі управління взуттям можна здійснювати через смартфон з ОС Android або iOS, годинник Apple Watch і навіть голосовий асистент Siri.
У додатку можна задати більше одного режиму, які будуть відповідати потребам користувача в різних ситуаціях – наприклад, щільне затягування шнурків для спортивних ігор і більш вільний режим для прогулянок. При цьому настройки для лівої і правої ноги можуть відрізнятися.
Також Nike Adapt дозволяє змінити колір світлових індикаторів в підошвах, перевірити заряд акумуляторів кросівок і оновити їх прошивку.
Згідно з даними Highsnobiety, Nike Adapt Huarache надійдуть в продаж 13 вересня цього року за ціною 350 доларів або євро за пару в залежності від ринку.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас