Омелян розповів, як за рік змінилась ситуація з авіаперевезеннями в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян розповів, як за рік змінилась ситуація з авіаперевезеннями в Україні

Казна та Політика
680
Рік тому Ryinair здійснив перший регулярний рейс в Україну. Мінінфраструктури заводили лоукости для того, щоб змінити ментальність людей.
Про це розповів міністр інфраструктури України (2016-2019) Володимир Омелян в ефірі “5 каналу”
“Змінилося все. І власне, це той ефект, до якого ми прагнули. Не всі розуміють, для чого ми заводили лоукости. Хтось вважає, що це для особистого піару Омеляна чи тодішнього президента Порошенка. Хтось вважає, що це просто для пожвавлення ринку чи вибиття ґрунту під монополії чи дешевих авіаквитків. Ні. Ми заводили лоукости для того, щоб змінити ментальність людей, насамперед українців. І в другу чергу відкрити Україну для іноземців. Ключ до цього – дешевий авіаквиток. І ми це зробили. І я більш ніж щасливий, тому що справді завдяки проведеній у 2016 році реформі авіаційного ринку щодо видачі дозволів і слотів, ми отримали довіру найбільших іноземних компаній, вони зайшли на український ринок і вже створюють тут нові робочі місця”, – сказав Омелян.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників

Він також розповів: “Розвиваються наші національні авіакомпанії. Хоча було складно перший рік, але далі вони вийшли на абсолютно ефективну модель. І зараз заповненість місць в кожному українському літаку – значно вища, ніж це було у 2015-2016 роках. Тобто ефективність роботи зростає, бо та сама кількість бортів перевозить більшу кількість пасажирів”.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас