Honda представила серійний електрокар з голосовим асистентом (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda представила серійний електрокар з голосовим асистентом (фото)

Технології&Авто
452
Японський автовиробник Honda представив електрокар моделі Honda e.
“Honda e побудований по слідах концепту дворічної давності і не раз уже був засвічений в ролі передсерійного прототипу. Конвеєрна модифікація практично не відрізняється від попередніх варіантів: збережені навіть камери замість бічних дзеркал”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомляє Motor 1, на ринок Європи Honda e вирушить у двох варіантах – з електромоторами потужністю 136 і 154 к.с. (крутний момент в обох випадках однаковий – 315 Нм).
Машина розженеться до 100 км/год приблизно за 8 секунд, але в Honda роблять ставку не на динаміку, а на керованість: поєднання заднього приводу і оптимального розподілу ваги по осях має зробити машину дуже запальною.
Honda представила серійний електрокар з голосовим асистентом (фото)
Стало відомо також, що серійна Honda е отримає 35,5-кіловатну батарею в обох варіантах виконання, запас ходу складе приблизно 220 км. Зарядити акумулятори на 80% можна буде всього за півгодини – за умови використання системи швидкої зарядки.
Honda представила серійний електрокар з голосовим асистентом (фото)
Зазначається, що основою взаємодії людини і машини в салоні стануть два 12,3-дюймові дисплеї, а також голосовий помічник Honda Personal Assistant з подобою штучного інтелекту. Він повинен забезпечити доступ до низки онлайн-сервісів, але, крім того, в Honda вже заявили, що навчили “асистента” підтримувати подобу природних розмов і реагувати не тільки на прямі команди, але і на абстрактні репліки.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас