Глава Мінекономіки розкрив подробиці запуску ринку землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Мінекономіки розкрив подробиці запуску ринку землі

Аграрний ринок
748
Новий міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов розкрив деталі щодо повноцінного запуску ринку землі і пояснив, чому вирішили об’єднати два міністерства.
Коментуючи запуск ринку землі, який може запрацювати в Україні вже влітку 2020 року, міністр зазначив, що це дозволить економіці, щонайменше, отримати додатковий відсоток зростання ВВП. За його словами, втілення земельної реформи дозволить фермерам і великим агрокомпаніям реалізовувати себе на ринку в однакових умовах. Тобто, якщо у представника малого бізнесу є бажання працювати, у нього є відповідні ідеї, але немає фінансового капіталу, він повинен отримувати можливості, щоб конкурувати на ринку: купити собі землю, створити фермерське господарство.
“Це робиться шляхом певних інститутів, які будуть надавати фінансування, і вирівнювати правила гри для фермерів і великих агрохолдингів, організацій”, – сказав він.
За його словами, об’єднання міністерства агрополітики з міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства дозволить запустити ринок землі, а також переформатувати розвиток галузей: від міністерства галузі в міністерство політики галузі.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас