Idea Bank відкрив відділення у Павлограді Дніпропетровської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Idea Bank відкрив відділення у Павлограді Дніпропетровської області

Особисті фінанси
126
Idea Bank відкрив відділення у м. Павлоград (Дніпропетровська область), за адресою вул. Горького, 151. Це перше відділення банку у цьому місті.
Банк прагне стати ближчим і зручнішим для клієнтів. Саме тому із великого міста-обласного центру відділення перенесено до м. Павлоград цієї ж області.
Для клієнтів банку у м. Дніпро продовжують працювати чотири відділення за адресами: пр. Дмитра Яворницького, 100, вул. Січових Стрільців, 3A,вул. Титова 29, вул. Калинова, 11Б.
Відтепер жителі Павлограда зможуть отримати консультацію працівників Ідея Банку щодо того, як краще розпорядитися власними фінансами.
Так, клієнти-фізичні особи зможуть отримати кредити готівкою, кредитні картки, депозити, карткові пакети, соціальні пакети, грошові перекази, страхування, та ін.
До послуг бізнес-клієнтів: розрахунково-касове обслуговування, депозити, кредити та мікрокредити, зарплатні проекти.
Крім того, нові клієнти зможуть взяти участь в акції із нагоди 30-річчя банку «Ідеальна 30». Так, для нових клієнтів, що оформили картку Ідея Банку, є можливість узяти участь у розіграші та виграти 30% кешбеку.
Наразі мережа Idea Bank нараховує 82 відділення у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Полтаві, Хмельницькому, Чернівцях та інших містах, із них у Києві – 13 відділень.
Крім того, клієнти можуть отримати послуги у понад 200 консультаційних центрах по всій Україні.
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас