Понад 413 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за викрадені деталі авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 413 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за викрадені деталі авто

Особисті фінанси
41
Подія, яку згодом було визнано страховою, сталася в Одесі. Залишивши пізно ввечері свій Lexus RX на парковці, що перебуває під охороною, страхувальник СГ «ТАС», звісно, був впевненим в тому, що його автомобіль у безпеці. Втім, як виявилося, навіть наявність професійної охорони на стоянці не є запорукою того, що з вашою машиною нічого поганого не станеться.
Вночі на парковку проникли невстановлені зловмисники та за лічені хвилини відкрутили бампер та витягли обидві передні блок-фари з застрахованого автомобіля. Незважаючи на те, що охоронець помітив викрадачів, наздогнати їх йому не вдалося. Не дали результатів і пошуки злодіїв поліцією.
Водночас Страхова група «ТАС», де Lexus RX застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та оперативно виплатила клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 413474 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм страхування наземного транспорту – з різним наповненням та, відповідно, різної вартості. Зокрема, програма «1 зірка» стане оптимальним варіантом для досвідчених автомобілістів, які вважають за потрібне убезпечити себе лише на випадок знищення або викрадення автомобіля. «2 зірки», окрім зазначених ризиків, також покриває збитки автовласника в разі пошкодження авто внаслідок ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі тощо. Серед переваг «3 зірок» варто зазначити можливість отримання відшкодування від страховика без надання довідки поліції. Водночас програма «4 зірки» захищає також на випадок пошкодження авто, спричинених будь-якими подіями, а «5 зірок» передбачає розширене покриття, прискорену виплату страхового відшкодування та надає можливість автовласникам скористуватися всіма перевагами VIP-сервісу.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас