Податківці Києва ліквідували конвертцентр з оборотом в 120 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці Києва ліквідували конвертцентр з оборотом в 120 млн грн

Кримінал
417
Київські податківці ліквідували конвертаційний центр, через який протягом 2018-2019 років було незаконно переведено у готівку понад 120 млн грн безготівкових коштів.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві.
“Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури м. Києва припинили діяльність конвертаційного центру, оборот коштів якого протягом 2018-2019 рр. склав понад 120 млн грн”, – йдеться у повідомленні.
За інформацією ДФС, було встановлено групу мешканців столиці, які надавали підприємствам реального сектору економіки незаконні послуги з переведення безготівкових коштів у готівку, із документального прикриття безтоварних операцій та з формування незаконного податкового кредиту.
На підставі ухвал суду було проведено обшуки в офісних приміщеннях та за місцями проживання фігурантів справи.
У результаті з незаконного обігу вилучено та передано на зберігання грошові кошти у національній та іноземній валюті в еквіваленті 611 тис. гривень, чорнові записи, фінансово-господарські та бухгалтерські документи, 40 печаток підконтрольних підприємств з ознаками фіктивності, а також електронні носії інформації та комп’ютерну техніку.
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас