Оновлення "ОК, Альфа!" - депозитний бізнес-сейф зі ставкою до 7% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлення "ОК, Альфа!" - депозитний бізнес-сейф зі ставкою до 7%

Особисті фінанси
46
Спеціально для активного бізнесу в онлайн-банку для підприємців «ОК, Альфа!» від Альфа-Банку Україна з’явився новий сервіс – «Бізнес-сейф», з яким вільні гроші будуть приносити дохід.
Мета будь-якого підприємця: від фізособи до компанії – змусити гроші працювати і заробляти. З новим депозитом «Бізнес-сейф» від «ОК, Альфа!» отримувати пасивний дохід буде просто і зручно.
«Бізнес-сейф» – це, фактично, депозит до запиту. Клієнт «ОК, Альфа!» може в будь-який момент в онлайн-режимі покласти гроші на депозит, і так само поповнювати його з особистих рахунків і знімати кошти у межах залишку на депозиті, де і коли завгодно. Обмежень щодо терміну зберігання коштів немає.
При цьому процентна ставка в гривні – диференційована і залежить від суми вкладу. Чим більша сума вкладу – тим вище ставка доходу. Так, при вкладі до 100 тисяч гривень – 4%, понад 100 тисяч гривень і до 500 тисяч гривень – 5%, понад 500 тисяч гривень до 1 мільйона гривень – 5,5%, понад 1 мільйон гривень – 7%.
Процентна ставка для валютного депозиту фіксована і становить: у доларах – 0,2%, в євро – 0,01%.
Щоб відкрити депозит, потрібно в особистому кабінеті «ОК, Альфа!» вибрати меню «Продукти», потім «Депозити» і «Відкрити новий депозит», потім вибрати валюту, вказати суму вкладу і з якого рахунку будуть списані гроші, а також підтвердити свої дані. Підтвердження відбувається через OTP-пароль. Заявка обробляється в той же день, якщо подана в операційний час з 9:00 до 16:45, або на наступний день, якщо подана в інший час.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас