Українського автовиробника можуть захистити митами на імпорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українського автовиробника можуть захистити митами на імпорт

Фондовий ринок
1514
Компанія «Богдан Моторс» запропонувала ввести 100% мито на імпортні електричні автобуси і станції швидкої підзарядки електротранспорту. Це має сприяти розвитку виробництва електротранспорту в Україні.
«Богдан Моторс» вважає, що введення 100% мита на ввезення електробусів змусить їхніх виробників інвестувати в українську економіку. Тобто вони будуть змушені відкривати свої виробництва в Україні або вступати в співпрацю з українськими автовиробниками.
В результаті в нашій країні з’являться нові робочі місця і збільшаться надходження до держбюджету. Також це сприятиме поліпшенню екологічної обстановки.
Ідея «Богдан Моторс» зрозуміла. У ній є «раціональне зерно». Але чи готова українська влада ввести таке захисне мито? Відповіді на це питання поки немає. Звісно, захищати вітчизняного виробника дуже важливо. Але ж і з іноземними компаніями потрібно працювати, інакше не буде конкуренції.
Потужності компанії «Богдан Моторс» такі, що вона може щорічно випускати по 6000 електричних автобусів і тролейбусів. При необхідності виробничі потужності можуть бути ще збільшені.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас