За дві пошкоджені в Києві автівки СГ "ТАС" виплатила понад 356 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За дві пошкоджені в Києві автівки СГ "ТАС" виплатила понад 356 тис. грн

Особисті фінанси
39
Два дуже схожих за своїми обставинами страхових випадки днями врегулювала Страхова група «ТАС».
Обидві автівки, застраховані за договорами КАСКО, потрапили в аварії в Києві.
Так, застрахований за програмою «3 зірки» договору «ЄвроКАСКО» автомобіль VW Golf було пошкоджено в результаті зіткнення з іншим авто, водій якого намагався об’їхати «тягнучку». Однак не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної відстані до інших учасників руху та зачепив кілька авто, серед яких і Golf. Внаслідок пригоди було пошкоджено лівий бік кузову застрахованого VW – крило та двері.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та виплатила клієнтові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 181410 грн.
За аналогічних обставин було пошкоджено і автомобіль Nissan Qashqai, застрахований СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО». Під час руху в кросовер в’їхало інше авто, водій якого при обгоні не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з Qashqai. В результаті аварії в кросовера було пошкоджено передню частину кузова. За висновком експертів, збитки власника машини склали 175173 грн. Саме цю суму і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування.
Нагадаємо, продуктова лінійка Страхової групи «ТАС» включає в себе великий перелік договорів автострахування, розрахованих на всі сегменти автовласників – з різними потребами в рівні страхового захисту, але водночас при незмінно високій його якості, та різними фінансовими можливостями.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас