Гончарук назвав головні завдання нового уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук назвав головні завдання нового уряду

Казна та Політика
1661
Найбільшими проблемами України є розбита інфраструктура, жахливий стан ЖКГ та війна на сході країни, а вирішити їх можна за допомогою економічного зростання.
Про це заявив під час виступу у Верховній Раді новопризначений прем’єр-міністр Олексій Гончарук.
“Перед новим урядом найважливіше завдання – економічне зростання. Нам потрібно рости. Рости не на 2-3%, а мінімум на 5-7%”, – сказав він.
За його словами, цього року важливо навести порядок в податковому адмініструванні. Контрабанда не дає бізнесу нормально розвиватися. Для цього мають співпрацювати нова митна служба, поліція.
“Серед пріоритетних дій – економічне зростання, але не як самоціль. Зараз задекларований неадекватний прожитковий мінімум, який не дає нормально прожити людині”, – додав новобраний прем’єр.
Також, він наголошує, що економіка України немобільна. Треба скасовувати зайві обтяження та відходити від планової економіки. Використовувати інші чинники, подумати, як вирости в умовах торговельної війни.
“Перші кроки – кадрові… У пакеті вже є законопроекти, які удосконалюють систему закупівель та оренди. Якщо економіка зростає, зростають інвестиції, а власники захищають інвестиції”, – зазначив Олексій Гончарук.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас