Mercedes-Benz представила AMG-версію нового кросовера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz представила AMG-версію нового кросовера

2003
Компанія Mercedes-Benz представила спортивну AMG-версію нового кросовера GLB – виконання AMG 35. Про це повідомляє Комерсант.
“Автомобіль отримав 306-сильний 2-літровий бензиновий турбомотор, який запозичений у інших моделей сімейства AMG A35. На відміну хетчбека і седана A-Class, чотиридверного купе CLA і універсала CLA Shooting Brake, які оснащуються 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач, новинка отримала 8-ступінчастий “автомат”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що Mercedes-AMG GLB 35 доступний тільки з повним приводом. Від базових версій новинка відрізняється доопрацьованою підвіскою, посиленими гальмами, а також особливим декором кузова (бампера, решітки радіатора) і салону (з’явилися спортивне кермо і сидіння, фірмове оформлення цифрової панелі приладів).
“Публічний дебют Mercedes-AMG GLB 35 відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року. У продаж кросовер надійде в першому кварталі наступного року. Нагадаємо, прем’єра базового кросовера Mercedes-Benz GLB відбулася в червні 2019 року”, – підкреслює видання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас