У лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість столових — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість столових

Нерухомість
447
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства хоче кардинально змінити норми з будівництва та облаштування низки державних установ. На сьогоднішній день, мова йде про лікарні і поліклініки, в них, замість їдальні, хочуть облаштувати кафе й “ігровий куточок” для дітей. Про це повідомляє видання Hromadske.
“Ми хочемо якомога швидше врегулювати це питання. Наша мета – заснувати абсолютно нову культуру в державних установах. І це стосується не тільки лікарень і поліклінік. Міністерство докладе максимум зусиль, щоб швидше позбутися цих обшарпаних і гнітючих стін, щоб в коридорах і кабінетах було затишно і світло”, – повідомляє заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.
За словами чиновника, зараз питання, що стосується облаштування лікарень та поліклінік, практично неможливо врегулювати. Єдиний вихід – це внесення змін до норм щодо будівництва держустанов. Тільки таким чином, упевнений заступник міністра, можна досягти успіху в цьому питанні.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас