Новий Volkswagen Passat GTE PHEV зробили автономнішим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Volkswagen Passat GTE PHEV зробили автономнішим

Технології&Авто
2587
Плагін-гібридна версія Passat отримала легке оновлення, з яким стала технологічнішою та продуктивнішою.
Volkswagen Passat GTE 2020 модельного року отримав акумулятор зі збільшеною ємністю. Новий енергетичний модуль забезпечує близько 30% додаткового запасу ходу на електроенергії. Новий акумулятор дозволяє долати на електриці до 56 кілометрів за циклом WLTP.
Основа гібридної силової установки моделі залишилась незмінною – 1,4-літровий TSI, з потенціалом 156 к.с. В тандемі з електромотором машина може видати 215 “конячок”.
Оновлена модель Passat GTE 2020 має три режими руху, замість п’яти, що були раніше. EV – для руху на “електро”, GTE – для максимальної віддачі силової установки та Hybrid – змішана робота силових агрегатів.
На швидкості понад 87 км/год електромотор діє як підсилювач бензинового двигуна TSI. Водій може вибрати, яку кількість ємності батареї слід зарезервувати для електроприводу.
Рестайлінговий Passat GTE оснащують новою функцією Travel Assist, що є системою напівавтономного управління. Механізм, начебто, допомагає в управлінні автомобілем на швидкості до 210 км/год, але потребує постійного контролю з боку водія та тримання рук на кермі.
Оновлений Passat GTE доступний для замовлення в Німеччині у кузові седан та універсал. Ціни стартують від 44 795 євро.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас