У KFC з'явиться штучна курятина від Beyond Meat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У KFC з'явиться штучна курятина від Beyond Meat

Технології&Авто
1297
Щоб спробувати рослинні нагетси і крила, потрібно поквапитися: короткий пілотний проект проходить в єдиному ресторані мережі. Якщо штучна курятина сподобається відвідувачам, KFC обіцяє продавати її у всіх своїх закладах.
Штучне м’ясо набуває все більшої популярності. Рослинні бургери вже можна спробувати на борту літаків і в ресторанах Burger King. А тепер включити в меню штучну курятину від компанії Beyond Meat планує і KFC.
Як повідомляє New Atlas, поки що мова йде лише про одноденну акцію. Вона пройде сьогодні, 27 серпня, в ресторані мережі, який розташований в Атланті, штат Джорджія. Відвідувачам запропонують нагетси або курячі крильця з рослинного замінника м’яса.
Кожен бажаючий зможе отримати безкоштовний зразок на пробу або купити повноцінну порцію. Вартість одного нагетса складе $1,99, а одного смаженого крила – $1.
У Beyond Meat наполягають на тому, що вироблені ними аналоги за смаком не відрізняються від справжніх і націлені саме на м’ясоїдів. Продукт під назвою Beyond Fried Chicken – не виняток.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас