Київський метрополітен "викинув" компанію Ахметова з торгів по електроенергії - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський метрополітен "викинув" компанію Ахметова з торгів по електроенергії - ЗМІ

Фондовий ринок
2082
Комунальне підприємство “Київський метрополітен” 20 серпня не допустило ТОВ “Київські енергетичні послуги” до аукціону щодо закупівлі електричної енергії на очікувану суму 272,41 мільйона гривень.
Про це повідомляється у системі “Прозорро”.
На поточний рік хочуть замовити 95,99 млн кіловат-годин електроенергії 2 класу напруги для 88 точок приєднань на об’єктах метрополітену за очікуваною ціною 2,84 грн/кВт*год.
На тендер прийшли 8 компаній, однак замовник допустив до аукціону лише 6 із них. ТОВ “Електро-Ресурс”, яка також бере участь в тендері, виграла минулий такий підряд “Київського метрополітену” на 267,46 млн грн.
Натомість фірму “Київські енергетичні послуги” ПрАТ “ДТЕК Київські електромережі” Рината Ахметова відхилили через дві помилки у документах.
У технічній специфікації фірма вказала назву закупівлі “Електрична енергія”, тоді як замовник вказував назву закупівлі з іншим порядком слів у дужках — “Енергія електрична”.
Крім того, у листі фірма вказала в однині “Кількість товару визначається на підставі знятих показників електролічильника…”, а замовник вказував у множині “Кількість електричної енергії визначається на підставі знятих показників електролічильників…”
“Київські енергетичні послуги” оскаржили відхилення в АМКУ, заявивши, що замовник обрав формальний підхід без оцінки суттєвості/не суттєвості недоліків і впливу їх на зміст пропозиції.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас