Соціальна мережа Facebook працює над створенням нового месенджера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соціальна мережа Facebook працює над створенням нового месенджера

Технології&Авто
381
Facebook розробляє новий додаток для обміну повідомленнями під назвою Threads, який покликаний сприяти постійному та інтимному обміну між користувачами і їх найближчими друзями.
Threads, який розроблений як супутній додаток для Instagram, пропонує користувачам автоматично ділитися з друзями своїм місцем розташування, швидкістю пересування і рівнем заряду батареї. Також буде можливість обмінюватися текстовими, фото- і відеоповідомленнями, використовуючи креативні інструменти Instagram. Додаток, який призначений для публікації у вашому списку “близьких друзів” в Instagram, тепер проходить внутрішнє тестування в Facebook.
У травні Instagram припинив роботу над Direct, автономним додатком для обміну повідомленнями, який розроблявся з кінця 2017 року. У той час керівники говорили, що бета-тестери були розчаровані необхідністю перемикатися між Instagram і другим додатком, коли вони хочуть відправити повідомлення. Але керівництво компанії як і раніше зацікавлене ​​в створенні нових можливостей обміну повідомленнями. Співробітники Instagram, які працюють з повідомленнями, були переведені в команду Facebook Messenger на початку цього року в рамках більш широкої консолідації між материнською компанією і її цінним придбанням.
Додаток для обміну повідомленнями, створений для спілкування з близькими друзями, може бути більш популярним. Це те, чим сьогодні є Snapchat для значної частини своїх користувачів. Звіти показують, що середній користувач Snapchat проводить більше часу в додатку, ніж середній користувач Instagram. Для Facebook і Instagram, які давно хочуть відтіснити Snapchat від молодих користувачів, Threads може стати ще однією спробою знизити привабливість конкурентів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас