Мінсоцполітики України уповноважив Банк "Кліринговий Дім" на виплату монетизованих субсидій. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики України уповноважив Банк "Кліринговий Дім" на виплату монетизованих субсидій.

Особисті фінанси
41
Банк «Кліринговий Дім» увійшов до переліку банків, уповноважених Мінсоцполітики, для отримання українцями монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг.
Як повідомляють в Міністерстві соціальної політики, починаючи з жовтня 2019 року субсидії виплачуватимуть місцеві органи соціального захисту населення. Для цього Пенсійний фонд надасть їм рахунки в уповноважених банках або поштові реквізити, на які пенсіонери отримують пенсію.
«Якщо субсидіант бажає отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг в іншій банківській установі, то йому потрібно звернутися із заявою в управління соцзахисту. Разом із заявою необхідно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому хоче отримувати гроші субсидіант», – повідомляють в Мінсоцполітіці. Суть новацій – одержувач субсидії зможе самостійно вибрати банк, в якому йому зручно отримувати виплати.
Спеціально для пенсіонерів та одержувачів субсидій Банк «Кліринговий Дім» пропонує новий продукт «Картка для виплат» з безкоштовним оформленням і обслуговуванням поточного рахунку і картки Visa Сlassic, нарахуванням 6% річних на залишок по рахунку, SMS – інформуванням по всіх операціях, зняттям готівки в будь-якому банкоматі України всього за 2 грн., і можливістю випуску додаткових карток для рідних і близьких.
За детальною інформацією звертайтесь у найближче відділення або до контакт центру Банка за номером телефону 0 800 501 808.
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас