У США придумали новий спосіб оплати товарів у супермаркетах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США придумали новий спосіб оплати товарів у супермаркетах

Фінтех і Картки
2841
Американська мережа супермаркетів 7-Eleven впровадила новий спосіб оплати товарів через мобільний додаток безпосередньо в магазині. Ця послуга працює вже в 15 магазинах мережі.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Відомо, що технологія під назвою Scan & Pay розроблена і запатентована мережею 7-Eleven, і поступово впроваджується у власні магазини протягом року. Спочатку послуга працювала тільки в штаті Техас, а в серпні 2019 року до цього сервісу підключили магазин в Нью-Йорку.
Завдяки платформі Scan & Pay, покупець може не оплачувати товари на касі і, відповідно, не стояти в чергах. Для цього необхідно завантажити на смартфон офіційний додаток 7-Eleven, відсканувати штрих-код товару і сплатити його за допомогою Apple Pay, Google Pay або традиційної дебетової або кредитної картки. Після оплати клієнти магазину повинні відсканувати спеціальний QR-код на виході з магазину, тим самим підтвердивши свої покупки.
У додатку є обмеження тільки на ті види товарів, які вимагають допомоги касира – гарячі продукти, фінансові послуги і продукти з перевіркою віку (алкоголь і тютюнові вироби).
У компанії відзначили, що до кінця року планується впровадження послуги в інших містах і штатах.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас