Браузер Microsoft Chromium Edge відкрили для бета-тестування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браузер Microsoft Chromium Edge відкрили для бета-тестування

Фондовий ринок
1079
Microsoft зробила доступною для завантаження бета-версію свого браузера Chromium Edge. Вона буде доступна для всіх підтримуваних версій Windows і macOS, а виробник програмного забезпечення заохочує компанії і постійних ентузіастів ближче познайомитися з новим браузером. Про це пише The Verge.
Наразі було завантажено більше 1 мільйона попередніх збірок Edge, і Microsoft заявляє, що отримала понад 140 000 окремих відгуків.
“Бета-версія являє собою найбільш стабільний канал попереднього перегляду, бо функції додаються в бета-версію тільки після того, як вони пройшли перевірку якості спочатку на Canary channel, а потім на Dev channel”, – пояснює Джо Бельфіоре, представник Microsoft.
Він також додав, що оновлення основних версій можна очікувати приблизно кожні шість тижнів, поряд з періодичними незначними оновленнями для виправлень помилок і поліпшення безпеки.
Ця віха в бета-версії важлива для Microsoft, бо компанія вважає її “готовою до повсякденного використання”. Microsoft також ініціювала нову програму із захисту безпеки, в рамках якої пропонує тим, хто виявив баги, винагороду до 15 000 доларів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас