Ryanair домоглася судової заборони на проведення страйку пілотів в Ірландії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair домоглася судової заборони на проведення страйку пілотів в Ірландії

Фондовий ринок
169
Суд в Дубліні заблокував страйк пілотів найбільшого в Європі авіаперевізника-дискаунтера Ryanair Holdings Plc в Ірландії, пише агентство Bloomberg.
Суд виніс рішення за день до запланованого початку паралельних дводенних страйків в Ірландії і Великобританії, на найбільшому ринку для компанії. При цьому наголошується, що рішення щодо страйку британських пілотів буде ухвалено за підсумками окремого слухання в Лондоні.
Члени профспілки незадоволені своїми зарплатами, бонусами й іншими виплатами, а також пенсійними гарантіями та умовами страхування.
За словами представників Ryanair, минулого року пілоти погодили з керівництвом підвищення зарплати на 20%, і тепер капітан судна отримує до 180 тис. фунтів ($220 тис.) на рік. Це більше, ніж зарплата їхніх колег в Jet2 Airways або Norwegian Air Shuttle, де BAPLA домагається менш вигідних умов для своїх членів.

Довідка Finance.ua:

  • Пілоти Ryanair, які входять до британської профспілки British Airlines Pilots Association (BAPLA), на початку серпня більшістю голосів висловилися за проведення дводенного страйку 22-23 серпня і триденного 2-4 вересня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас