Mazda почала тестувати перший електромобіль в своїй історії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda почала тестувати перший електромобіль в своїй історії

Технології&Авто
2877
У Норвегії фотошпигунам вдалося помітити під час дорожніх тестів електромобіль Mazda. Це буде перший електрокар в історії компанії з Хіросіми.
На відміну від багатьох інших автовиробників, компанія Mazda ще не випускає електромобілі. Мало того, боси «Мазди» не раз публічно висловлювалися на користь автомобілів з водневою силовою установкою.
Але, схоже, електрифікація торкнулася навіть цієї компанії. Нинішнього літа голова Mazda Акіра Мурамото оголосив, що вони планують випустити в продаж свій перший електромобіль в 2020 році. Тести цієї новинки вже почалися.
Перший електрокар в історії «Мазди» схожий на компактний кросовер Mazda CX-5. У всякому разі, у нас склалося таке враження через сильний камуфляж. Фотошпигуни, які помітили в Норвегії цей прототип, стверджують, що він їхав абсолютно безшумно. Тобто перед нами дійсно машина з електричною силовою установкою. Також зверніть увагу, що на фотографії у прототипу немає систем вихлопу.
Як буде називатися перший електрокар в історії «Мазди» – ще не відомо. Про нього взагалі поки що практично нічого не відомо. Ми навіть не знаємо, який у нього буде запас ходу.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас