День фінансів, 16 серпня: нова тарифікація від Vodafone, найбільші компанії світу, рекордні 4,6% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 16 серпня: нова тарифікація від Vodafone, найбільші компанії світу, рекордні 4,6%

970
У п’ятницю, 16 серпня, хочемо розповісти про важливі цифри
За борг від 340 грн можуть позбавити субсидії. Для отримання субсидії необхідно регулярно оплачувати рахунки за електроенергію. Про це нагадує постачальник електроенергії «Київські енергетичні послуги». Так, органи соцзахисту можуть відмовити в наданні субсидії через заборгованість за комунальні послуги більш ніж місяць на суму від 340 грн.
Компанії на $21 трлн. Ринкова капіталізація 100 найбільших публічних компаній світу за 12 місяців зросла на 5%, досягнувши рекордної позначки в $21 трлн. Найбільшою кількістю компаній в рейтингу представлені США, Китай і Велика Британія. Перші шість рядків рейтингу дивіться за посиланням.
Рекордні 4,6%. У другому кварталі 2019 року економіка України зросла на рекордні 4,6%, в той час як європейська майже припинила зростання. У МЕРТ вважають, що причиною цього стала активізація інвестиційної діяльності. Крім того, активізувалася діяльність металургійних і аграрних компаній.
3588 люксових авто. Станом на початок серпня в Україні зареєстровано майже 3,6 тисячі елітних авто, за які власники заплатили 90 млн гривень транспортного податку. Цікаво, що від загального автопарку країни преміальні авто становлять лише 0,05%.
31 замість 28. Vodafone змінив умови тарифікації в своїх нових тарифних планах. Замість 28 днів тарифікації за послуги мобільного зв’язку в нових тарифах будуть діяти пакети послуг на календарний місяць.
$1 млрд для нафтовиків РФ. Санкції, які президент США Дональд Трамп запровадив проти Ірану і Венесуели, ненавмисно збільшили попит на російську сиру нафту, збільшуючи доходи експортерів з РФ. За розрахунками агентства Bloomberg, нафтові компанії РФ отримали додатковий дохід в розмірі не менше ніж $905 млн в період з листопада 2018 року по липень 2019-го.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас