Platon долучився до Всеукраїнської асоціації фінансових компаній з метою покращення ринку мікрофінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Platon долучився до Всеукраїнської асоціації фінансових компаній з метою покращення ринку мікрофінансування

Фондовий ринок
178
Platon долучився до Всеукраїнської асоціації фінансових компаній з метою покращення ринку мікрофінансування
15.08.19 сервіс Platon, що наразі обслуговує понад 1000 клієнтів, став членом Всеукраїнської асоціації фінансових компаній. ВАФК – потужний та надійний представник фінансового сектору, який зарекомендував себе як ефективний майданчик для вирішення завдань та найактуальніших питань в діяльності фінансових компаній, збільшення прибутковості бізнесу та побудови стабільного фінансового ринку в цілому.
Platon є лідером в постачанні платіжних послуг в мікрофінансовому секторі України, а це більше ніж 60 % ринку PDL. Команда вже розпочала робити свій внесок в розвиток ринку мікрофінансування, а саме, запустила серію дослідницьких матеріалів, з якими можна ознайомитися на онлайн-виданні PayspaceMagazine.
«Так, дійсно, мікрофінансування різко зростає, і це доволі передбачувано. Наразі ми не тільки пропонуємо нашим клієнтам підключити передові платіжні рішення, але й готуємо дослідницький матеріал з актуальними даними, показниками сезонності та ін.», – відзначає куратор маркетингової політики Platon, Гела Слюсарчук.
В рамках щорічної конференції MFOAtiSummit представник Platon Андрій Батарін також презентував програмне рішення Payer Score, завдяки якому є можливість отримати більш повну статистику щодо позичальника. Реліз продукту запланований на 4 квартал 2019 року.
Представники асоціації ВАФК зауважили, що основна місія компанії – це, звісно, вирішення завдань та проблем небанківських фінансових установ для збільшення прибутковості бізнесу та розвитку кредитування, а також формування чіткого законодавчого поля для існування мікрокредитування. Саме тому подальша співпраця з новим членом Асоціації має на меті сприяти покращенню ринку мікрофінансування та розширенню його кордонів.
«Я сподіваюся, що ми справді зможемо стати сильною командою та доволі скоро можна буде побачити результати нашої плідної співпраці» – акцентувала Анна Замазеева, Голова Правління Ассоціації «ВАФК».
Platon присоединился к Всеукраинской ассоциации финансовых компаний с целью улучшения рынка микрофинансирования
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас