Офіс президента пояснив, чому заблокували фінансування містам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офіс президента пояснив, чому заблокували фінансування містам

Казна та Політика
1510
ОП заблокував фінансування місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток для недопущення неефективного використання бюджетних коштів в рамках проектів, що несуть корупційні ризики.
Про це йдеться у відповіді Офісу президента на запит Економічної правди.
В прес-службі Офісу президента заявляють, що “представники старої влади, закінчуючи свою каденцію і розуміючи, що домовленостей щодо корупційних схем із новою владою досягти не можна, намагаються створити всі умови для освоєння бюджетного фінансування”.
“Мета Президента як гаранта конституційних прав громадян – запобігти реалізації цього негативного сценарію”, – пояснили мотивацію щодо зазначеного рішення.
Тимчасове призупинення фінансування рішень уряду зроблено з метою перевірки ефективності використання бюджетних грошей, запланованих на передбачені розпорядженнями інфраструктурні проекти, кажуть в ОП.
“З метою забезпечення добробуту українців проекти, на які виділено фінансування вказаними вище розпорядженнями, будуть переглянуті новим складом Кабінету Міністрів. Заплановані інфраструктурні проекти будуть реалізовані у найшвидші строки”, – йдеться у відповіді.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас