Німецька компанія співпрацюватиме з "Укргідроенерго" у будівництві ГЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька компанія співпрацюватиме з "Укргідроенерго" у будівництві ГЕС

Фондовий ринок
455
«Укргідроенерго» підписало Меморандум про співпрацю з німецькою компанією «Inpec Engineering GmbH» (Німеччина).
Про це повідомляє прес-центр Укргідроенерго.
Напередодні підписання документу між сторонами відбулась низка зустрічей, під час яких компанії ознайомились с досвідом один одного в реалізації проектів гідроенергетичного будівництва та модернізації гідроелектростанцій.
“Українські гідроенергетики ознайомили німецьких колег із перспективними проектами будівництва ПрАТ «Укргідроенерго», обговорили можливості співробітництва в сфері гідроенергетики та спільної реалізації проектів «Будівництво Канівської ГАЕС», «Будівництво Каховської ГЕС-2» та «Будівництво третьої черги Дністровської ГАЕС»”, – зазначається у повідомленні.
Після підписання Меморандуму українська та німецька сторони домовились про співробітництво у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні.
“Укргідроенерго шукає партнерів для реалізації інвестиційних проектів, що мають стратегічне значення для стабільної роботи енергосистеми, адже стратегічною метою Товариства є забезпечення енергосистеми України електроенергією та резервом потужності завдяки гідроресурсам річок Дніпро та Дністер”, – вказують у компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас