"Кредобанк" підтримав фестиваль "Музика в старому Львові" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" підтримав фестиваль "Музика в старому Львові"

Особисті фінанси
14
«Кредобанк» вже традиційно виступив генеральним партнером VI Міжнародного музичного фестивалю «Музика в старому Львові», який відбудеться 15−31 серпня 2019 та проходить у партнерстві із фестивалем «Музика у старому Кракові», який є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі та відбувається у цей же час.
У рамках цьогорічного фестивалю протягом трьох тижнів у вихідні дні львів’яни та гості міста зможуть насолоджуватися професійною класичною музикою у незвичних місцях Львова, серед яких — палац Потоцьких, храм Івана Хрестителя, Гарнізонний храм св. Петра і Павла, музей Пінзеля та Латинська катедра. Почесним гостем «Музики у старому Львові» стане відомий органіст та ректор Музичної академії в Катовіце Владислав Шиманський, а «родзинкою» цьогорічного фестивалю стане музичний проект «102» на кордоні України та Польщі, який отримав назву від гілки залізничної лінії, яка поєднує українське селище Нижанковичі та польський Перемишль. Особливістю фестивалю є те, що практично всі його концерти мають вільний вхід.
«Підтримка українсько-польських культурних проектів є одним із ключових пріоритетів соціальної діяльності „Кредобанку“. Банк в черговий раз підтримує фестиваль „Музика у старому Львові“ не лише як непересічну подію культурного життя Львова, а й як яскравий музичний проект, що розвиває українсько-польські стосунки та дає можливість представити творчі здобутки українських та польських художніх колективів та шедеври світової музичної класики громадянам обох країн», — говорить перший заступник голови Правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.
13 серпня відбулося оригінальне передвідкриття фестивалю «Музика в старому Львові», під час якого традиційна прес-конференція заходу поєдналася з оригінальним проектом «Нова квадромузична система» від камерного оркестру «Віртуози Львова». Особливістю цієї системи є те, що слухачі знаходяться всередині концертного майданчику, а навколо, відповідно по чотирьох його сторонах розташований оркестр. У такий спосіб гості сприймають композиції не стереофонічно, а в квадрозвучанні.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас