Суд зобов'язав провайдерів заблокувати доступ до сайту з обміну заборонених в Україні електронних грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зобов'язав провайдерів заблокувати доступ до сайту з обміну заборонених в Україні електронних грошей

Фондовий ринок
941
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації поінформувала провайдерів про рішення Святошинського районного суду Києва, яке зобов’язує всіх операторів і провайдерів телекомунікацій, внесених до відповідного реєстру на сайті НКРЗІ, заблокувати доступ користувачів до сайту vilkov.com, який здійснює обмінні операції з електронними грошима.
“Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні веб-ресурсу vilkov.com, шляхом зобов’язання інтернет-провайдерів… включених до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, перелік яких міститься на офіційному сайті НКРЗІ, закрити до нього доступ”, – цитується відповідна постанова суду в повідомленні на сайті комісії.
Зазначений сайт надає послуги з обміну/купівлі/продажу електронних грошей, їх виведення на картки українських і російських банків, операції з переведенням у готівку коштів з PayPal, заборонених в Україні WebMoney, “Яндекс.Деньги”, а також систем BitCoin, AdvencedCash і PerfectMoney.
Як вказується на сайті, що підлягає блокуванню, у компанії “Вілков” є оффлайн-офіси в Черкасах, Києві та Львові. Сайт компанії, згідно із зазначеними даними, існує з 2006 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас