Uber впровадив анонімізацію телефонних номерів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber впровадив анонімізацію телефонних номерів в Україні

Особисті фінанси
663
Uber запустив в Україні нову технологію для поліпшення якості спілкування пасажирів і водіїв – анонімізація телефонних номерів.
Про це повідомила прес-служба компанії.
У чому суть послуги:
  • Коли пасажир і водій зв’язуються через додаток, вони не побачать особистих контактних даних один одного.
Інші функції для безпеки, які надає Uber:
  • Check Your Ride – оповіщення, яке нагадує пасажиру, який сідає до водія, перевірити, чи збігаються номерні знаки автомобіля і особистість водія з тим, що показано в додатку перед тим, як приїде автомобіль.
  • Кнопка виклику допомоги 102 – при натисканні кнопки в додатку пасажири і водії можуть безпосередньо, в разі необхідності, зв’язатися з місцевою службою поліції (102).
  • Довірені контакти – користувачі можуть обрати п’ять друзів або членів сім’ї як «довірені контакти» і одним натисканням ділитися з ними інформацією про поїздку.
  • Центр безпеки – новий вбудований в додаток інформаційний хаб, де користувачі можуть знайти інформацію про деякі ключові інструменти безпеки в додатку, включаючи цілодобову підтримку, інформацію про водія і автомобілі, GPS-відстеження поїздки і систему оцінки і зворотного зв’язку.
  • Сповіщення швидкості – функція, яка нагадує водіям про необхідність дотримуватися безпечної швидкості в межах встановлених обмежень швидкості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас