GE поставить наступну партію локомотивів для Укрзалізниці у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GE поставить наступну партію локомотивів для Укрзалізниці у 2020 році

Фондовий ринок
248
АТ «Укрзалізниця» завершило перший етап переговорів з компанією General Electric про придбання наступної партії локомотивів.
Про це розповів в інтерв’ю УНІАН голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
«У General Electric завантажене виробництво, нам потрібно підлаштуватися під їхній графік. Зараз обговорюємо поставку від двадцяти до сорока локомотивів», – розповів Кравцов.
Також керівник компанії озвучив плани з оновлення парку електровозів. За його словами, в Укрзалізниці визначилися з технічною необхідністю, і з цього питання тривають комунікації з усіма виробниками.
«Йдеться про обслуговування її (техніки – ред.) в наступні десятиліття, що впливає на ціну. Також важливим питанням для нас є фінансування. Ми очікуємо отримати його від країн, де знаходяться компанії, в яких будемо закуповувати техніку. Це широко поширена практика. Зараз найбільшу активність проявляють Alstom і CRRC», – зазначив голова Укрзалізниці.

Довідка Finance.ua:

  • 2018 року «Укрзалізниця» підписала меморандуми про співпрацю з Alstom і CRRC щодо будівництва електровозів для Укрзалізниці.
  • 23 лютого 2018 року було підписано угоду між АТ «Укрзалізниця» і компанією General Electric, що передбачає модернізацію локомотивного парку і постачання нових локомотивів на суму 1 млрд дол. США.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас